Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli’nin konutunda yapılan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Ankara’da önemli bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüştü
Yayınlanma: Güncelleme: 7 views

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli’nin konutunda yapılan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

Ankara’da önemli bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşme Bahçeli’nin konusunda gerçekleşti. Saat 14.00’te başlayan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.u0qqYn8kzEC f1MUzzKDdAGörüşmenin gündeminde yeni anayasa süreci ile iç ve dış politikadaki gelişmeler yer aldı. Bahçeli görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapıda uğurladı. İki lider görüşmeye ilişkin bir açıklama yapmadı.Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.