Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan Erken Seçim Çağrısı

Ali Kırklıçı: Biz Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit eden bu ihanete karşı, tüm aziz Türk Milletini ses çıkarmaya, bizimle birlikte hareket ederek iktidar..

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’ndan Erken Seçim Çağrısı
Yayınlanma: Güncelleme: 7 views

Ali Kırklıçı: Biz Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit eden bu ihanete karşı, tüm aziz Türk Milletini ses çıkarmaya, bizimle birlikte hareket ederek iktidar sahiplerinin içinde bulundukları gaflet, dalalet ve hatta hıyanete karşı birlik olmaya davet ediyoruz. Genel Başkanımızın da söylediği gibi “ Siz hepiniz, biz tekiz hodri meydan erken seçimde görüşelim”

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı bugün Parti İl Merkezi’nde GİK Üyesi Feridun Yıldız, İl Başkanı E. Binnur Bulgan, Parti Sözcüsü Ali Kırklıkçı ve merkezi ilçe başkanlarının da bulunduğu bir ortamda Basın Açıklaması yaparak, erken seçim çağrısında bulundu.



Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı Parti Sözcüsü Ali Kırklıkçı’nın açıklamaları şu şekilde:

Kıymetli basın mensupları, Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz basın toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı olarak 2. Olağan kongremizi tamamlayarak yeni yönetimimizi oluşturmuş bulunmaktayız. Bizler, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğine gönül vermiş neferler olarak liyakatli kadrolarımızla Konyalı hemşehrilerimize ve aziz Türk milletine taraf olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Arkadaşlar, 22 yıldır her gün yeni bir skandalla güne başlıyoruz. Her yeni skandalda artık bundan daha kötü ne olabilir diye düşünürken ertesi gün daha büyük kan donduran olayla karşılaşıyoruz.

Narin kızımıza üzülürken, artık her gün yaşanmakta olan kadına şiddet ve kadın cinayetleri ile Kadın cinayetlerine içimiz yanarken, şehit haberleri ile sarsılıyoruz. Sabah uyanıyoruz yenidoğan çetesi garabetiyle karşılaşıyoruz. Maddi çıkarlar uğruna katledilen bebekleri düşünürken eli kanlı terörist başını meclise getirmek isteyen siyasi cinneti izlemek zorunda bırakılıyoruz.

Kıymetli basın mensupları, adaletin olmadığı yerde toplumlar kendi adalet mekanizmalarını kendileri tesis etmek üzere hareket etmeye başlarlar. Bu da milletlerin felaketi olur. 22 yıldır ülkemizde adaleti adım adım yok ettiler. Milletimiz, felaketin eşiğindedir. Zafer Partisi olarak, yok edilmeye çalışılan 5 bin yıllık Türk Devlet aklını diriltecek, adaleti, toplumu tatmin edecek şekilde yeniden tesis edecek ve Türk Milletinin milli birliğini yeniden kuracağız.

Mevcut iktidarın milletimiz üstündeki yükü bitmek bilmiyor. Devletin maliye bakanı, devletten ihale alan 34 şirketten yalnızca 7sinin küçük bir vergi ödediğini, diğerlerinin ise zarar ettiği beyanında bulunduklarını, zenginden vergi alamadıklarını açıklayarak, hükümetin, Yüce Türk Devletini ne kadar aciz bir duruma getirdiğini itiraf etmiştir. Mevcut iktidar, adil vergi düzeni oluşturmak yerine zaten geçim sıkıntısı çekmekte olan milleti, altından kalkamayacakları mali yükler altında bırakma yolunu seçmek sureti ile sözde yerli ve milli adımlar atmıştır(!)

Yine mevcut iktidar, enflasyonla mücadele programında da güven unsurunu yok etmiş, vatandaşa kendi enflasyonunu yaşatmış, emekliyi, işçiyi, esnafı, memuru mağdur etmekten geri durmamıştır. Fakirden alıp yandaşa verme düzeninin, derhal sonlandırılarak adil vergi düzeni olan az kazanandan az, çok kazanandan çok alınması esasına dayalı bir programın işletilmesi zaruridir.

Tüm bu olaylar olurken hak savunucusu olması gereken İstanbul Baro başkanı, Atatürk’ün mirası olan cumhuriyet ve Türk devrimi unsurlarını içerir anayasanın değişmez maddelerini siyasi çıkarları doğrultusunda tartışmaya açmaya kalkarak haddini aşmıştır. Bu durum da yine mevcut iktidar ve iktidarın arka bahçe mensuplarının söylemleri sonucunda normalleştirilmeye çalışılan hususlardan biridir. Ancak, bilinmelidir ki aziz Türk Milleti Atasını ve onun mirası olan cumhuriyeti, Türkçeyi, Atatürk ilke ve inkılaplarını korumak için gerekirse canını vermeye hazırdır.

Ülkemizde bahsettiğimiz tüm bu garabetler yaşanırken, asıl tepki göstermesi gereken ana muhalefet partisi lideri festival ve etkinlik gezmekte, yaşanan tüm kan dondurucu hadiselere cılız ve yüzeysel tepkiler vermektedir. Unutulmamalıdır ki iktidarı değiştirmek, etkisiz ana muhalefeti değiştirmekle başlamalıdır. Biz bu noktada, iktidara çanak tutmaktan öteye geçememiş olan muhalefeti, iktidardan ayrı görmemekteyiz

Değerli basın mensupları, aslında biz bu basın açıklamasını gündeme ilişkin çeşitli mevzular hakkında yapıp noktalamayı planlamaktaydık. Ancak dün gündeme öyle bir konu oturdu ki, buna ayrıca değinme gereği duyduk.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri, meclisteki konuşmasında terörist başı eli kanlı bebek katilinin Gazi Meclisimize getirilerek konuşması gerektiğini söyleme gafletinde bulunmuştur. Bilinilmelidir ki, meclisimiz din tüccarlarının, tarikat sevicilerinin yeri olmadığı gibi  terörist başının da söz sahibi olacakları bir mecra değildir.

Biz Türk Milliyetçileri olarak sırf oy kaygısı ile eline binlerce şehidimizin kanı, şehit analarının gözyaşları bulaşmış olan bir bölücü vatan hainine Gazi Meclisimizde söylev çağrısında bulunulması, bunun kendini “Milliyetçi” addedenlerce alkışlanması, yine kendini “Atatürkçü” addedenlerce onaylanması hıyanetinde bulunulmasını büyük bir haya içinde izledik. Milliyetçiliğimizi ayaklar altına alan iktidara çanak tutan sözde milliyetçiler ve sözde Atatürkçüler adına başkalarının yerine utanmak deyimini iliklerimize kadar hissettik.

Efendiler! Siz hiç saçının teline zarar gelse canınızın yanacağı evladınız askerdeyken yol gözlemediniz mi? Siz hiç ekmeğini yediğiniz suyunu içtiğiniz bu vatanda kaç ana kuzusunun kanı var düşünmediniz mi? Siz bu söylemleri alkışlarken, bu siyasi cinneti desteklerken sıvası dökülmüş evlerde kaç ocağın söndüğünü akıl etmediniz mi? Siz hiç bunca acının hem bu dünyada hem hak katında yakanıza yapışacağını aklınıza getirmediniz mi ? Ve siz bu garabete alkış tutanlar, ömrünü özgürce yaşayabilelim diye cephelerde harcamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlattığınızı hissetmediniz mi ?

Biz Zafer Partisi olarak, tüm bunları sizin yerinize düşündük, akıl ettik, hissettik ve utandık!

Biz Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı olarak, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit eden bu ihanete karşı, tüm aziz Türk Milletini ses çıkarmaya, bizimle birlikte hareket ederek iktidar sahiplerinin içinde bulundukları gaflet, dalalet ve hatta hıyanete karşı birlik olmaya davet ediyoruz. Genel Başkanımızın da söylediği gibi “ Siz hepiniz, biz tekiz hodri meydan erken seçimde görüşelim”

Unutmayınız, muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!!!!!!

ekran goruntusu 2024 10 23 135447

Toplantı sonrası Zafer Partisi Konya İl Başkanı Emine Binnur Bulgan, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Meclis’e gelerek, PKK’nın lağvedildiğini açıklaması teklifi ve bunun sağlanabilmesine ilişkin çıkışı üzerine sorulan soruya da yanıt verdi.

Bulgan, şunları kaydetti: “Konya, siyasal İslamın çok ağır olduğu bir il. Konya ile ilgili başka şehirdeki insanların bilmediği bir husus var. Konya halkı İslamiyete verdiği önem kadar memleketine, milletine de önem veren bir halktır. Konya, aynı zamanda milliyetçi bir şehirdir. Milliyetçilik özelliğini pek fazla dışarıya göstermiyor olabilir fakat içlerinde bu duygu hep vardır. Konya halkı Devlet Bahçeli’nin söylemlerine karşı bizimle beraber hareket edecektir. Dün bunun örneğini de yaşadık. Biz, önceki gün partiden saat 22.30’da çıktık. O saate kadar telefonlarımız hiç susmadı. Partimize gelenler sayıca çok fazlaydı. Bahçeli’nin o açıklamaları sonrası Zafer Partisi olarak inanılmaz bir ilgi gördük ve üye kaydı yaptık. Zafer Partisi’nin duruşundan dolayı birçok Konyalı partimize üye oldu.”

Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.