İmralı’ya 4,5 yıl sonra ziyaret

Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yaklaşık 4,5 yıl sonra ilk görüş gerçekleşti. Abdullah Öcalan’ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, dün İmralı’ya giderek teröristbaşı ile görüştü. Yaklaşık 4,5 yıl sonra..

İmralı’ya 4,5 yıl sonra ziyaret
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

İmralı'ya 4,5 yıl sonra ziyaret

Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile yaklaşık 4,5 yıl sonra ilk görüş gerçekleşti. Abdullah Öcalan’ın yeğeni DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, dün İmralı’ya giderek teröristbaşı ile görüştü.

Yaklaşık 4,5 yıl sonra sonra İmralı’ya ilk ziyaret gerçekleşti. DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan terörisbaşı Abdullah Öcalan’la görüştüğünü açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ömer Öcalan, Abdullah Öcalan ile en son 3 Mart 2020’de yüz yüze görüşme yapıldığını belirtti. Ömer Öcalan “Biz aile olarak yıllar sonra 23 Ekim 2024 günü görüşme gerçekleştirdik. Bir yasal hak olan rutin aile görüşünün, koşullar ne olursa olsun devam etmesini istiyoruz.” dedi. ABDULLAH ÖCALAN: KOŞULLAR OLUŞURSA ŞİDDET ZEMİNİNİ SİYASİ ZEMİNE ÇEKEBİLİRİM Ömer Öcalan, teröristbaşının mesajını da paylaştı. Buna göre teröristbaşı tecritin devam ettiğini hatırlatarak “Koşullar oluşursa şiddet zeminini siyasi zemine çekebilirim.” dedi.

BAHÇELİ ÇAĞRI YAPMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı açıklamada “Terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, ‘umut hakkı’nın kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın.” ifadelerine yer vermişti.

Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.