Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Åžirketi’ndeki (TUSAÅž) terör saldırısının ardından Ä°stanbul’da CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında güvenlik zirvesi yapılacak. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında, Atatürk Havalimanı’nda güvenlik zirvesi gerçekleÅŸtirilecek…

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Åžirketi’ndeki (TUSAÅž) terör saldırısının ardından Ä°stanbul’da CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında güvenlik zirvesi yapılacak.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında, Atatürk Havalimanı’nda güvenlik zirvesi gerçekleÅŸtirilecek.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, BRICS Zirvesi’ne katılmak üzere gittiÄŸi Rusya’ya baÄŸlı Tataristan Cumhuriyeti’nin baÅŸkenti Kazan’dan Ä°stanbul’a döndü. ErdoÄŸan, Atatürk Havalimanı’ndaki Devlet Konukevi’nde düzenlenecek güvenlik toplantısına baÅŸkanlık edecek. Toplantıya, DışiÅŸleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı YaÅŸar Güler, İçiÅŸleri Bakanı Ali Yerlikaya, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Metin Gürak, MÄ°T BaÅŸkanı Ä°brahim Kalın, Ä°letliÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun, CumhurbaÅŸkanlığı Savunma Sanayii (SSB) BaÅŸkanı Haluk Görgün, CumhurbaÅŸkanı Dış Politika ve Güvenlik BaÅŸdanışmanı Akif ÇaÄŸatay Kılıç ile AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katılacak.

Türkçü Haber

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.