Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük zafer Cumhuriyetimize giden yolu açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhuriyetimize giden yolu açan bu önemli zafer, kahraman ordumuzun bayramıdır.” dedi. “Büyük zaferle, milletimizin bağımsızlık iradesi tescil edilmiştir.” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 30..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük zafer Cumhuriyetimize giden yolu açtı
Yayınlanma: Güncelleme: 9 views

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük zafer Cumhuriyetimize giden yolu açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhuriyetimize giden yolu açan bu önemli zafer, kahraman ordumuzun bayramıdır.” dedi. “Büyük zaferle, milletimizin bağımsızlık iradesi tescil edilmiştir.” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şeref madalyası olarak yüreğine nakşettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde bir konuşma gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Büyük zaferin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Öncelikle bir hususu vurgulamak durumundayım. Büyük zaferle, milletimizin bağımsızlık iradesi tescil edilmiştir.

Cumhuriyetimize giden yolu açan bu önemli zafer, kahraman ordumuzun bayramıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şeref madalyası olarak her bir mensubunun yüreğine nakşetmiştir.

Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.