Gaziantep’te okul ders süresi kısaldı mı? Valilik açıkladı

Gaziantep’te okullardaki ders süresi düşürüldü. Gaziantep ValiliÄŸi, ilk ve ortaokullarda ders süresinin 35 dakikaya, anaokullarında ise 45 dakikaya düşürüldüğünü bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin gün ışığından daha fazla yararlanması amacıyla..

Gaziantep’te okul ders süresi kısaldı mı? Valilik açıkladı
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Gaziantep'te okul ders süresi kısaldı mı? Valilik açıkladı

Gaziantep’te okullardaki ders süresi düşürüldü. Gaziantep ValiliÄŸi, ilk ve ortaokullarda ders süresinin 35 dakikaya, anaokullarında ise 45 dakikaya düşürüldüğünü bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin gün ışığından daha fazla yararlanması amacıyla ikili eÄŸitim yapan anaokullarında ders süresinin 50 dakikadan 45 dakikaya, ilk ve ortaokullarda ise 40 dakikadan 35 dakikaya düşürüldüğü belirtildi. Açıklamada, “Sizler eÄŸitim yuvalarınızda aydınlık yarınlara yürürken bizler gün ışığından daha fazla istifade edin diye bir güncellemeye gidiyoruz. Günü, güneÅŸi yol arkadaşı yapacağız. Okul günlerinde yolunuz ve zihniniz açık olsun, size duyduÄŸumuz sevgi ve güven her daim gönlünüzü doldursun.” ifadesi kullanıldı.Türkçü Haber

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.