Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 DV Lottery Green Card sonuç tarihi)

Green Card başvuru sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Her yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak için Green Card başvurusunda bulunan vatandaşlar, gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi…

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 DV Lottery Green Card sonuç tarihi)
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2024 DV Lottery Green Card sonuç tarihi)

Green Card başvuru sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Her yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak için Green Card başvurusunda bulunan vatandaşlar, gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi. Peki, 2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

vrEOg LYHEWC J40XiLjOg
2024 Green Card sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, ABD’de yaşama hayali kuran binlerce kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. 5 Kasım’da tamamlanacak olan başvuru işlemlerinin ardından gözler Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrilecek. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
dTmo10H8VE
Geçtiğimiz yılın Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilmişti.Bu yıl da benzer şekilde Green Card başvuru değerlendirmelerinin mayıs ayının ilk haftasınsa tamamlanması bekleniyor.
D DXyAikm0qih 4VuHq6qw
DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden adayların erişimine açılacak olan Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebilecek.

Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.