Ümit Özdağ’dan TUSAŞ iddiası: Saldırı 1 hafta önceden biliniyordu, flash bellek ele geçirildi; hatta bundan sonra suikastlardan bahsediliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TUSAŞ saldırısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Böyle bir saldırının Ankara’da gerçekleşeceğine dair, son 1 haftada basın dahil değişik çevrelerde bir şayia dolaşıyordu” dedi. Geçen..

Ümit Özdağ’dan TUSAŞ iddiası: Saldırı 1 hafta önceden biliniyordu, flash bellek ele geçirildi; hatta bundan sonra suikastlardan bahsediliyor
Yayınlanma: Güncelleme: 0 views
Screenshot 2024 10 24 at 18 25 57 161 NOW TVde Ilker Karagoz ile Calar Saat programinda gundemdeki gelismeleri degerlendiriyorum. YouTube

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TUSAŞ saldırısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Böyle bir saldırının Ankara’da gerçekleşeceğine dair, son 1 haftada basın dahil değişik çevrelerde bir şayia dolaşıyordu” dedi. Geçen hafta bir flash belleğin ele geçirildiğini ve bunun içinden belirli devlet kurumlarının listesinin çıktığını söyleyen Özdağ, “Hatta bundan sonra suikastlardan bahsediliyor” iddiasında bulundu.

NOW TV’de canlı yayına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Kahramankazan’da TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.



“Flash bellekte devlet kurumlarının listesi çıktı”

Ümit Özdağ, şunları söyledi:

“Böyle bir saldırının Ankara’da gerçekleşeceğine dair, son 1 haftada basın dahil değişik çevrelerde bir şayia dolaşıyordu. Hedef bilinmiyordu belki ama gazeteciler de böyle bir saldırının olacağını biliyordu. Hatta bundan da sonra suikastlardan bahsediliyor, gerçekleştirilmesi hedeflenen. Keza; böyle bir saldırı ile ilgili bir flash belleğin geçen hafta ele geçirildiği ve bunun içinden belirli devlet kurumlarının listesinin çıktığı yine istihbarat çevrelerinde ifade ediliyor. 

“Neden daha önce tedbir almadınız?”

Dışarıdan görülen odur ki; fiziki güvenlik önlemlerinde zaafiyet vardır. Böyle bir stratejik kurumun çok daha dış alandan, çok daha etkili korunması gerekir. Teröristler kurumun önüne bir taksiyle gelip içeriye girememeliler. Madem böyle bir istihbarat var, neden bu tür stratejik kurumların önündeki güvenlik önlemleri arttırılmadı? Mesela bu saldırı olduktan hemen sonra Ankara’da belirli kuruluşlar polis tarafından çevrelendi. Ama neden daha önce yapmadınız böyle bir saldırı istihbaratı varken? Sorulması gereken soru budur.”


Türkçü Haber

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.